Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Invitatii la Translogistica - expozitia de transporturi si logistica, Bucuresti

tl-2In perioada 14-17 octombrie la Romexpo are loc prima editie a expozitiei de transporturi si logistica TransLogistica.

Cele mai noi produse si cele mai performante solutii de organizare si eficientizare din transporturi (rutiere, maritime, aeriene, feroviare), logistica (centre de logistica, parcuri industriale, case de expeditii, producatori de echipamente dedicate intralogisticii), precum si din IT (stocare, depozitare, securitate, eficientizare) vor fi prezente in cadrul acestui eveniment.

Membrii Camerei de Comert si Insdustrie Bacau si specialistii din judetul Bacau care doresc sa participe la eveniment se pot adresa Camerei pentru a obtine invitatii gratuite.

Invitatiile se genereaza si se transmit destinatarului automat, in format electronic, urmand ca acestia sa completeze invitatia cu datele personale. Pentru accesul la expozitie este necesar ca invitatia sa fie tiparita si prezentata la punctul de acces.

Invitatiile se vor distribui in ordinea solicitarilor.

Pentru detalii va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, Director Sorin MERLUSCA mobil: 0757.575.555 fix 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor