Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ISS CONSULT SRL Bacau - Locul oamenilor, tehnologiilor si al solutiilor inovatoare

sigla ISSCOISSCO este brandul din spatele  unor proiecte IT de succes livrand pe pietele din Occident tehnologii inovatoare asimilate pe parcursul a 10 ani de experienta in dezvoltarea de software la nivel mondial.

ISSCO se bucura de notorietate pe piata de nearshoring din Europa de Vest dublata la o prolifica activitate pe piata romaneasca:

  • Dezvoltare software
  • Aplicatii mobile
  • Solutii de monitorizare  prin GPS
  • Hosting
  • Quality assurance as a Service
  • Solutii Cloud

Implementarea proiectelor de succes ale firmei nu ar fi fost posibila fara implicarea si efortul sustinut al unei echipe de 45 de dezvoltatori care-si desfasoara activitatea atat in birourile din Iasi cat si din Bacau. Extinderea in Iasi a fost un pas necesar in viziunea firmei de a deveni un lider in industria IT, nu atat financiar sau ca numar de angajati, cat mai ales ca valoare adaugata echipei, proiectelor, comunitatii pe care o serveste prin participarea activa la evenimente sociale si facand ceea ce stiu cel mai bine – sa inovezeTehnologia Informatiei.

ISSCO  se focuseaza zilnic pe valorile companiei, isi stimuleaza echipa sa functioneze intr-un tempo profesional catre performanta si experienta de valoare, atat tehnica cat si non-tehnica.

Pentru proiecte IT de succes si inovative, va sta la dispozitie ISS CONSULT SRL la sediul sau din 30 Avenue Business Center, Bulevardul Unirii 30, Bacău sau la
tel: 0234 532 050;+40 (0)316 300 010 si email: info@issco.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor