Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie: 3,3 milioane lei pentru achizitia de autospeciala pompieri

imagine-studiu-AutoRegia Autonoma Aeroportul International „George Enescu” Bacau organizeaza licitatie pentru achizitionarea in sistem leasing financiar cu optiunea de cumparare a unei autospeciale de salvare si stingere a incendiilor pe aeroporturi.

Pentru anul 2016 sunt alocati 1.100.000 lei fara T.V.A., restul sumei datorata, urmand a fi esalonata in 36 rate lunare. Valoarea estimata fara T.V.A. a intregului contract este de 2.788.328,53 lei, respectiv 623.354,84 euro si cuprinde pretul de achizitie a autospecialei, cheltuieli de leasing si asigurare CASCO. Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 40 luni incepand de la data atribuirii contractului. Cuantumul garantiei de participare este de 55.766,57 lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertelor, respectiv 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Licitatia va avea loc in data de 30 iunie 2016, iar ofertele se pot depune pana in aceeasi data, la ora 12:00.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor