Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie de 250.000 lei privind vanzarea unui teren intravilan si a unei case

imagine studiu AutoBiroul Executor Judecatoresc Necula Sorica organizeaza licitatie privind vanzarea unui imobil situat in intravilanul com. Sascut, jud. Bacau, constand intr-un teren intravilan in suprafata de 2000 m.p., gasit la masuratori 2104 m.p., T 123, Pe. 2898, impreuna cu o casa de locuit cu regim de inaltime P+M, avand o suprafata de 128,30 m.p, o anexa cu beci, si o magazie.

Pretul de pornire este de 250.000 lei. Ofertantii trebuie sa consemneze la dispozitia executorului judecatoresc, cel mai tarziu pana in ziua premergatoare licitatiei, o garantie de participare de cel putin 10% din pretul de pornire a licitatiei imobilului, in suma de 25.000 lei, cand pot depune si ofertele de cumparare, cu exceptia ofertelor de cumparare cel putin egale cu pretul de incepere a licitatiei, care pot fi depuse inclusiv in ziua licitatiei.

Data licitatiei este 18 aprilie 2016.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: Licitatia.Ro 

        Impreuna in lumea afacerilor