Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie de 50.000 de lei pentru autorizare securitate la incendiu

imagine-studiu-AutoUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau a publicat un anunt privind incheierea unu contract, care are ca obiect  expertiza si proiect pentru autorizare securitate la incendiu corp B si laborator echipamente de proces.

Criteriul dupa care se va atribui contractul este pretul cel mai mic. Atat data licitatiai, cat si data limita de depunere a ofertelor este 01 iulie 2016, iar valoarea estimata este de 50.000 de lei, fara TVA.

Operatorii economici interesati sa participe la atribuirea prezentului contract vor depune obligatoriu urmatoarele documente: declaratie privind eligibilitatea conform art 180 din O.U.G. 34/2006; declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. 34/2006; fisa de informatii generale care cuprinde cifra de afaceri pe ultimii 3 ani, etc.

Alte informatii privind conditiile de participare, modul de desfasurare se gasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro

        Impreuna in lumea afacerilor