Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie pentru achizitia de materiale de curatenie si igiena

imagine-studiu-AutoDirectia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau achizitioneaza materiale de curatenie si igiena prin intermediul unei licitatii, organizate in data de 23 mai 2016.

Se achizitioneaza 78 de sortimente, descrise in detaliu in cadrul caietului de sarcini. Termen de livrare: maxim 3 zile de la data comenzii beneficiarului.Valoarea estimata a contractului este de 201.805,68 lei, corespunzatoare cantitatilor de produse prevazute in caietul de sarcini, aceasta valoare fiind valoarea estimata pentru anul 2016, in functie de care se vor evalua ofertele, in special in sensul aplicarii prevederilor de la art. 36 alin (1) lit e) din HG 925/2006-actualizata. Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a suplimenta cantitatile de produse cu max 33%, conform art. 6 din HG 925/2006, prin prelungirea contractului pe intervalul primelor 4 luni din anul 2017.

Garantia de participare este 4.000,00 lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare este de 90 zile de la data limita de depunere a ofertelor. Garantia de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis în conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se prezinta în original, în cuantumul si pentru perioada precizata mai sus.

Ofertele se pot depune pana in data de 23 mai, ora 10:00. Textul integral si documentatia (Caiet de sarcini, Fisa de date, Forrmulare) se regasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor