Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie pentru achizitia de produse alimentare

imagine studiu AutoScoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Targu Ocna organizeaza in data de 30 iunie 2016 licitatie pentru achizitia de produse alimentare.

Valoarea estimata a contractului este de 36.944,51 lei, la care se adauga TVA. Garantie de participare  se constituie astfel: lot 1: Conserva legume apa – zarzavat ciorbe = 45 lei; lot 2: Ulei floarea soarelui = 90 lei; lot 3: Orez = 25 lei; lot 4: Malai = 4 lei; lot 5: Biscuiti simpli = 50 lei; lot 6: Biscuiti dulci = 26 lei; lot 7: Zahar = 60 lei; lot 8: Faina alba tip 000 = 20 lei; lot 9: Batoane cereale = 400 lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare este cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, adica 60 zile de la data limita a depunerii ofertei.

Data limita de depunere a ofertelor este 30.06.2016, ora 15:00. Perioada previzionata pentru desfasurarea acordului cadru este de 5 luni. Contractul se incheie cu un singur ofertant.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documenatati aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro

        Impreuna in lumea afacerilor