Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie pentru elaborarea „Planului de Mobilitate Urbana Durabila”

imagine-studiu-AutoIn data de 10.05.2016 Municipiul Bacau organizeaza licitatie pentru elaborarea “Planului de Mobilitate Urbana Durabila”. Contractul consta in: analiza studiilor si planurilor anterioare, a dezvoltarilor planificate, modelul de transport, elaborarea si testarea pachetelor de masuri, dezvoltarea alternativei selectate in cadrul planului de mobilitate, elaborarea unui plan de mobilitate urbana „integrata”, evaluarea strategica de mediu (ESM), elaborarea planului de finantare aferent PMUD, servicii auxiliare – intretinerea si exploatarea modelului de transport propus in cadrul planului de mobilitate integrat.

Criteriul dupa care se va atribui contractul este pretul cel mai scazut. Valoarea estimata a contractului este de 364.166 lei, la care se adauga TVA. Garantie de participare este in cuantum de 6.000 lei. Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare este cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, adica 90 zile de la termenul limita de depunere a ofertelor. Cuantumul garantiei de buna executie este de 5 % din valoarea fara TVA a contractului.

Cei interesati pot depune ofertele pana in data de 10.05.2016.

Conditiile de participare, precum si documentatia licitatiei se regasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor