Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie pentru servicii de acordare a unui imprumut bancar-linie de credit in valoare de 20 milioane lei

imagine-studiu-AutoConsiliul Judetean Bacau a publicat in data de 23.05.2016, un anunt privind incheierea unu acord cadru pentru servicii de acordare a unui imprumut bancar – linie de credit in valoare de 20.000.000 lei pentru asigurarea resurselor financiare derularii obiectivului de interes judetean: “Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii de transport aerian la Aeroportul International George Enescu Bacau.

Valoarea estimata fara TVA este de 2.550.639,89 lei, din care: 2.510.639,89 dobanzi si 40.000 lei comisioane. Valoarea garantiei de participare este de: 51.000 lei.

Data limita de depunere a ofertelor este 6 iulie 2016, ora 9:00, urmand ca la ora 11:00 sa aibe loc deschiderea ofertelor.

In situatia in care dupa etapa finala de licitatie electronica doua sau mai multe oferte care contin, in cadrul propunerii financiare, acelasi pret, autoritatea contractanta va solicita ofertantilor clasati pe primul loc si care au preturi egale o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documenatati aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor