Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatii pentru infrastructura in Senegal

senegal_grunge_flag_by_al_zoro-d4avz7yIn perioada urmatoare, in Senegal va avea loc o licitatie pentru contractarea lucrarilor de amenajare a zonei centrale in orasul Ndieuw à Yoff. Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa privind criteriile mentionate in caietele de sarcini, in invitatia de prezentare a ofertelor sau de participare la negociere.

  • Termenul de depunere a ofertelor :17 noiembrie 2015, ora 15:00
  • Termenul de valabilitate a ofertelor: 120 de zile de la data limita a depunerii ofertei

Garantia bancara de participare la licitatie (Tender Bond) este de 2.500.000 FCFA (curs de schimb: 1 euro = 655,95 FCFA)

Caietul de sarcini necesar licitatiei costa 30.000 FCFA (Central African CFA Franc) și se poate obtine prin curier electronic, urmare unei cereri scrise adresata organizatorului.

Garantia de buna desfasurare a contractului (Performance Bond) va fi potrivit prevederilor contractului semnat ulterior adjudecării.

Licitatia se va deschide pe data de 17 noiembrie la ora 15:00.

Conditiile tehnice specifice, experienta necesara, conditiile de plata si cele de transport sunt conform caietului de sarcini.

Conditiile de plata si transportul vor fi potrivit prevederilor Caietului de sarcini, respectiv contractului.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati Biroul Promovare, Internationalizare a Afacerilor si Informatii Europene din cadrul CCI Bacau,la telefon 0234-570010, fax: 0234.571.070 sau pe email la adresa office@ccibc.ro .

Persoana  de contact: Remus Pascu, director, mobil 0786.450.687

        Impreuna in lumea afacerilor