Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Lista evenimentelor internationale

Suceava-participa-la-doua-targuri-internationale-in-2015-Stiri-TurismIn perioada aprilie – iunie 2015, vor avea loc o serie de evenimente dedicate dezvoltarii relatiilor la nivel international in Europa, America, Africa, Caucaz şi Asia Centrală, dupa cum urmeaza:

EUROPA

Bulgaria

În perioada 21 – 25 aprilie 2015, vor avea loc la Sofia, expozitiile international specializate “The World of Furniture” si “Technomebel”.

“The World of Furniture” este o expozitie specializata pentru toate tipurile de mobilier si accesorii de mobilier si reprezinta in acelasi timp un important forum care are drept scop generarea unor noi idei in ceea ce priveste designul de interior, arhitectura interioara si mobilier.

Pentru mai multe detalii, puteti trimite un e-mail la aceasta adresa: r.pesheva@timberchamber.com.

Olanda

În perioada 20-22 aprilie 2015, European Procurement Forum (EUPF), in colaborare cu News Amsterdam Trade and Consultancy (NATC) organizeaza cea de a 12-a editie a seminarului annual “Seminar de achizitii ONU-UE”. In cadrul acestui eveniment vor fi oferite informatii cu privire la mijloacele de accesare a achizitiilor din cadrul ONU, crearea de oportunitati de relationare intre ONU si mediul de afaceri.

Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile accesaând: www.eurpf.org.

AMERICA

Mexic

In perioada 22 – 25 aprilie 2015, va avea loc tagrul aerospatial Mexico 2015, desfasurat in Santa Lucia, Mexic. Acest eveniment reprezinta o ocazie importanta pentru companiile din domeniul aeronautic de a crea noi contracte si a beneficia de pe urma unui schimb de bune practice, bunuri si servicii cu companuu din intreaga lume.

Mai multe detalii despre acest tagr puteti obine trimitand un e-mail la adresa: petru.russu@ccir.ro

AFRICA

Egipt

În data de 25 martie 2015, la hotelul Novotel din Bucuresti va avea loc un workshop privind relatiile dintre Egipt si Romania in domeniul materialelor de constructii si industria metalurgica. Companiile interesate vor avea ocazia sa isi creeze noi contacte sis a incheie noi parteneriate cu companiile egiptene axate pe: marmura si granit, material rezistente la apa, industria metalurgica, obiecte sanitare, tevi metalice.

Pentru mai multe informatii despre acest workshop, puteti obtine la adresa: Bucharest@ecs.gov.eg

CAUCAZ SI ASIA CENTRALA

Uzbekistan

In perioada 10 – 12 iunie 2015 in localitatea Fergana din Uzbekistan, va avea loc expozitia intitulata “Infrastructura Uzbekistanului – Valea Fergana”. Obiectivul principal al acestei expozitii il reprezinta atragerea de investitori in regiunea Fergana, o regiune avantajata de urmatoarele caracteristici: preturi scazute la resurse si utilitati energetic, forta de munca ieftina si calificata, servicii bancare si juridice.

Mai multe informatii puteti gasi trimitand un e-mail la adresa: petru.russu@ccir.ro

In perioada 18 – 20 iunie 2015 va avea loc la Taskent, Uzbekistan, editia a XI-a a expozitiei international “BeautyExpo Uzbekistan 2015”. Evenimentul este dedicat industriei de infrumusetare si ofera participantilor oportunitatea de a-si crea noi contacte si de identifica noi parteneri pe cea mai mare piata de consumatori din Asia Centrala.

Mai multe detalii despre expozitie se pot obtine la adresa de e-mail: beauty@expoposition.com

        Impreuna in lumea afacerilor