Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Lista evenimentelor internationale din Europa

cebit-hanovra-germania-2_7wrqIn perioada următoare, in Europa vor fi organizate o serie de evenimente internaţionale, dupa cum urmeaza:

  • Bulgaria

În perioada 24-28 februarie 2016 va avea loc cea de-a 24-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Viticultură şi a Producătorilor de Vin “Vinaria” 2016, în cadrul Târgului Internaţional Plovdiv-Bulgaria. Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii şi Alimentaţiei din Bulgaria, în parteneriat cu Camera Naţională a Viei şi a Vinului.

În aceeaşi perioadă şi aceeaşi locaţie vor  fi organizate expoziţii specializate precum: Expoziţia Internaţională de maşini şi tehnologii pentru industria alimentară “Foodtech”, Expoziţia Internaţională de echipamente pentru hoteluri şi restaurante “Horeca Plovdin”, Expoziţia gastronomică italiană “Sapori D’Italia”, cea de-a 25- a ediţie a Expoziţiei Internţională a Agriculturii “Agra”, cea de-a 4-a ediţie a Expoziţiei specializate pentru cultivarea plantelor Bio şi creşterea animalelor “BioAgra”, şi cea de-a 3-a ediţie a Expoziţiei specializate pentru apicultură “Api Bulgaria”.

Programul evenimentului include degustare de vinuri şi este organizat de Camera Naţională a Viei şi a Vinului. Mai multe detalii despre eveniment şi modalitatea de participare puteţi găsi accesând pagina  web: www.fair.bg

  • Polonia

În perioada 17 – 19 decembrie 2015, va avea loc în oraşul Krynica din Polonia, “Forumul de industrie, Forum UE-Ucraina, Congres European de Autorităţi Locale” , şi cea de-a 26- a ediţie a „Forumului Economic”, organizat de Institutul pentru Studii Estice de la Varşovia. Evenimentul este o continuare a Forumului de Energie, care a fost iniţiat în 2006.

Misiunea acestui forum este de a îmbunătăţi cooperarea dintre ţările europene având o platformă complexă de schimburi de idei între diverşi lideri din diverse sectoare pe teme de industrie şi energie.

Mai multe detalii despre eveniment şi modalitatea de participare puteţi găsi accesând web site-ul: www.economic-forum.pl

În perioada 19 aprilie – 21 aprilie 2016 va avea loc Târgul Internaţional pentru Industria Alimentară  „WorldFOOD –Wine &Spirits EcoFood ”. Evenimentul va avea loc la Centrul Expoziţional, Expo XXI din Varşovia şi este organizat în parteneriat cu Marea Britanie  ( ITE London). Târgul WorldFOOD cuprinde mai multe sectoare specializate: Produse Agro – Alimentare, Vinuri şi Băuturi spirtoase, EcoFood: un nou sector dedicat Alimentelor Organice Sănătoase, Ingrediente şi Foodtech:Tehnologia Producţiei.

Programul evenimentului include un Business Match-Making, prin care organizatorii expoziţiei stabilesc, înainte de târg, întâlniri între firmele expozante şi potenţiali clienţi interesaţi de oferta acestora, participarea fiind gratuită. Un al doilea eveniment este Business Program, care cuprinde o zonă special amenajată, unde expozanţii se întâlnesc cu retail-eri şi distribuitori din Polonia.

În cadrul programului Business Program se va organiza Golden Metal Award, un concurs ce are ca scop promovarea celor mai bune produse prezentate la târg, cât şi seminarii tematice. Companiile din România care participă la acest târg beneficiază de asistenţă gratuită pentru organizarea participării la acest eveniment, oferte personalizate de costuri pentru participare şi rezervări de standuri cu vizibilitate bună în cadrul târgului.

Mai multe detalii despre eveniment şi modalităţile de participare puteţi găsi accesând pagina web: www.worldfood.pl sau activpromo.ro

        Impreuna in lumea afacerilor