Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Doriti parteneri de afaceri? Avem catalogul exportatorilor din Estonia

Estonia2015Camera de Comert si Industrie a Estoniei a realizat in format tiparit ”Estonian Export Directory 2015” care cuprinde lista principalilor exportatori din Estonia.

Catalogul cuprinde informaţii despre peste 1.000 de exportatori din Estonia, respectiv: nume firma, date de contact – adresa, tel, fax, email, web, persoana de contact, anul infiintarii firmei, descrierea firmei, ţările în care realizează export, produsele comercializate, lista fiind structurată pe grupe de produse şi servicii.

Alaturi de lista exportatorilor din Estonia, cu produsele pe care acestea le pot exporta, in ”Estonian Export Directory 2015” sunt incluse si informatii despre:

  • Legislaţia comercială si fiscala din Estonia – sinteză
  • Studii si analize economice

Catalogul este util firmelor romanesti interesate sa identifice parteneri de afaceri din Estonia sau sa patrunda pe piata Estoniei prin incheierea de parteneriate cu firme autohtone.

Pentru informatii detaliate despre ”Estonian Export Directory 2015” cat si despre modul de achizitionare a acesteia, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor