Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

“LOVEAT” Venetia - Eveniment de brokeraj international in domeniul industriei alimentare

9anuga-koelnmesseIn perioada 2 -3  decembrie 2016 va avea loc prima editie a evenimentului de brokeraj international in domeniul industriei alimentare organizat in cadrul expoziției LOVEAT 2016, la Venetia, Italia.

Evenimentul de brokeraj are ca scop sprijinirea contactelor de afaceri dintre intreprinzatori din industria alimentara care sunt interesati de noi oportunități de afaceri in urmatoarele domenii:

  • Productia de produse alimentare si Bauturi
  • Masini si tehnologii innovative in domeniul produselor alimentare si a bauturilor
  • Food &Beverage Experential Tourism

LOVEAT 2016 este primul targ Italian de produse alimentare si bauturi care va avea loc in Venetia in incinta pavilionului “Expo Aquae”, cu o disponibilitate de peste 250 de standuri pentru expozanti.

Avantaje pentru companiile participante:

  • 2 zile de intalniri individuale de afaceri
  • Posibilitatea de a stabili intalnirile BtoB in avans
  • Identificarea de noi parteneri de afaceri și extinderea propriei afacerii pe plan internațional
  • Vizibilitate printre expozanți și vizitatorii târgului;
  • Asistenta profesionala garantata la fata locului, in timpul si dupa derularea evenimentului
  • Intrarea libera la eveniment

Participarea la evenimentul de matchmaking este gratuita pentru companiile care se inregistreaza prin intermediul retelei Europe Enterprise Network pana la data de 29 noiembrie 2016.

Pentru a evita achitarea taxei de participare de 100€, perceputa in scopul mentinerii calitatii evenimentului, reprezentantii firmelor inscrise care nu pot participa, trebuie sa anunte organizatorii cu 5 zile inainte de eveniment.

Centrul Enterprise Europe Network, din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau, partener in organizarea evenimentului de brokeraj, ofera asistenta firmelor din Romania in vederea inregistrarii si participarii la eveniment la tel: 0742.504.708, email office@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Coordonator Centru.

Informatii suplimentare asupra evenimentului se regasesc online accesand adresa: http://www.een-matchmaking.com/loveat2016

        Impreuna in lumea afacerilor