Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Lucrari de canalizare si statie de epurare in Comuna Prajesti

imagine-studiu-AutoComuna Prajesti organizeaza licitatie pentru lucrari de canalizare si statie de epurare cu o retea de 18 Km. Valoarea estimata totala este de 6.703.802 lei, fara TVA din care C+m: 6.354.509 lei, organizare de santier: 101.707 lei, cheltuieli diverse si neprevazute: 247.286 lei.

Valoarea garantiei de participare este de 120.000 lei. Termenul de valabilitate al garantiei de participare va fi de cel putin 90 zile de la data limita de depunere a ofertelor. Data limita de valabilitate a ofertei: 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor. Garantia de buna executie se va constitui în procent de 5%, din valoarea contractului, exclusiv T.V.A.

Data limita de depunere a ofertelor, precum si data licitatiei este 08.06.2016.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documentatia aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.
Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa:licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor