Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Lucrari de extindere si modernizare locuinta protejata pentru varstnici

imagine-studiu-AutoAsociatia Caritas Bacau organizeaza procedura de licitatie deschisa, cu calificare, urmata de strigare libera a pretului, prin care doreste se atribuie contractul “Lucrari de extindere si modernizare locuinta protejata pentru varstnici si construire anexa gospodareasca”.

Garantia de participare la procedura este in cuantum de 38.000 de lei si se va constitui in favoarea Ordonatorului, conform instructiunilor din documentatia de licitatie pana la data limita de depunere a ofertelor, conform indicatiilor din documentatia licitatiei.

Oferta si documentele care insotesc oferta se vor depune la sediul organizatorului pana in data de 17.06.2016, ora 11.00. Deschiderea ofertelor se va desfasura in aceeasi data, la ora 12.00 si pot participa persoane juridice romane sau straine, care isi manifesta dorinta de a formula oferte in conditiile documentatiei de licitatie.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor