Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Lucrari de mentenanta majora in statiile 400 kV Bacau Sud si Roman Nord

imagine-studiu-AutoIn data de 25.05.2016 Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice TRANSELECTRICA SA a publicat o licitatie privind lucrarile de mentenanta majora in statiile 400kV Bacau Sud si Roman Nord restante în urma trecerii la 400 kV a axului 400 kV Gutinas – Bacau Sud – Roman Nord – Suceava.

Valoarea estimata pentru aceste lucrari este 5.807.709 RON + TVA iar garantia de participare este in valoare de 100.000 lei (50% reducere prin incadrarea in categoria IMM), valabila 120 de zile de la data limita stabilita pentru primirea ofertelor.

Data limita pana la care se pot depune ofertele este 13.06.2016 ora 10:00, urmand ca tot in aceeasi zi la ora 11:00 ofertele sa fie deschise.

Operatorii economici care prezinta experti straini vor prezenta documente echivalente emise in statul de resedinta, la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor, urmand ca la semnarea contractului (in cazul in care vor fi declarati castigatori) sa prezinte documentele recunoscute de autoritatile romane, acolo unde legislatia nationala impune.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documentatia aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.
Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor