Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Lucrari si servicii de intretinere a drumurilor din judetul Bacau

imagine-studiu-AutoOrganizatorul acestei licitatii este Serviciul Public Judetean de Drumuri Bacau. Pe baza contractului incheiat se vor presta servicii de deszapezire pentru perioada de iarna si lucrari de intretinere curenta si periodica pentru perioada de vara. Acordul cadru se va incheia cu un singur operator economic.

Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite se vor incheia minim 2 contracte subsecvente cuprinzand activitatea de vara si iarna. Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent este de 34.578.290,42 lei fara TVA si este compus din:

  • valoarea lucrarilor privind intretinerea drumurilor pentru activitatea de vara de 27.888.488,02 lei, fara TVA
  • valoarea serviciilor privind activitatea de iarna de 6.689.802,40 lei, fara TVA.

Garantia de participare este in cuantum de: 600.000 lei. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare 10.06.2016, ora 09:00. Deschiderea ofertelor va avea loc in data de 13.06.2016, ora 12.

Textul integral la licitatiei, precum si documentatia acesteia le regasiti pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si UE si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: Licitatia.Ro 

        Impreuna in lumea afacerilor