Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Managerii bacauani se pot instrui în Japonia

clubmanageri-ssVa informam ca Centrul UE-Japonia a lansat cel de-al 52-lea apel pentru programul „Resurse Umane Programul de Training – Japonia Insight Industrie“(HRTP), un program de formare finanţat de Comisia Europeană.

Programul este finanţat de UE şi se va desfăşura în perioada 9 mai – 3 iunie 2016.

Programul managerial HRTP durează 4-5 săptămâni şi se va desfăşura în Japonia. Programul se adresează managerilor din UE care au un rol major în definirea şi implementarea politicilor companiei lor în ceea ce priveşte relaţiile comerciale cu Japonia sau care doresc să fie informaţi cu privire la practicile de management în Japonia.

Programul îşi propune să răspundă mai multor provocări: cum să reuşeşti în Japonia, o mai bună înţelegere a partenerilor japonezi şi practicile de management japoneze. Adresându-se tuturor companiilor indiferent de mărime, programul va include prelegeri de istorie japoneză, economie, politică şi probleme juridice, cursuri de limba şi cultura japoneză, seminarii comune cu oameni de afaceri japonezi (cu exerciţii joc de rol despre procesul decizional, managementul echipei şi negociere), deplasări în afara oraşului Tokyo şi vizite individuale şi activităţi de matchmaking. Termenul limită de aplicare este 25 februarie.

Pentru primele patru saptamani ale programului, Centrul UE-Japonia va acoperi costurile legate de școlarizare, costurile de călătorie pentru vizite și interpretare .

Reprezentantii IMM-urilor, precum si alte firme sau persoane interesate pot beneficia de burse pana la 3000 de euro.

  • 2500 euro – cheltuielile asigurate pe durata desfasurarii cursului
  • 500 de euro bursa suplimentara platita dupa desfasurarea cursului in cazul in care isi introduc profilele companiei prin intermediul retelei Europe Enterprise Network

Reprezentantii IMM-urilor care doresc sa participe la program trebuie sa achite garantia de 2000 de euro prin care confirma participarea la curs, urmand ca dupa finalizarea cursului acestia sa-si primeasca banii inapoi cu conditia sa participe la intregul curs si sa sustina toate rapoartele/prezentarile cerute de catre Centru UE – Japan.

Pentru mai multe detalii privind participarea la training va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor