Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Manifestari expozitionale la Romexpo in perioada 23-26 martie

images.jpg romexpoIn perioada 23-26 martie 2017 , Romexpo S.A. in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania organizeaza targurile:

Constuct Expo, Ambient Expo, Romtherm si Expo Flowers & Garden.

De asemenea in aceeasi perioada, va avea loc si targul Mobila Expo, organizat de Romexpo in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Asociatia Clubul Roman de Mobila si Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul materialelor, tehnologiilor, echipamentelor si utilajelor de constructii, companiilor din sectorul home&deco si pietii de tehnologii HVAC. Mobila Expo se adreseaza publicului larg printr-o varietate de mobilier clasic si modern, beneficiind de promotii si oferte speciale valabile exclusiv pe perioada targului.

Cele cinci expozitii reunesc 334 de companii, din 16 tari cum ar fi Belarus, Bulgaria, Republica Ceha , Franta, Germania, Grecia, India, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Rusia, Spania, Turcia si altele pe o suprafata expozitionala de 13.481 mp.

Deschiderea evenimentelor va avea loc joi, 23 martie 2017, ora 11.00, in Pavilonul A din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

        Impreuna in lumea afacerilor