Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Mariaj Biju Bacau ofera o gama variata de verighete

img 3 mariaj biju

Veritabile opere de artă, bijuteriile se nasc din inepuizabila pasiune şi creativitate a maeştrilor bijutieri. O paletă coloristică largă de pietre preţioase şi semipreţioase oferă o experientă vizuală de neegalat.

Mariaj Biju – singurul magazin din Bacau specializat in verighete, unde sunt expuse peste 1.600 de modele unice.

Firma executa orice model de verigheta pe baza de comanda, din aur de 14 si de 18 karate, cu pietre zirconiu sau diamante albe/negre, orice dimensiune, aur galben, rosu, alb si roz, pe latimea, forma si combinatia de culori dorita de client.

Bijuteria Mariaj Biju va ofera prilejul de a putea alege din gama noastra variata de verighete, pline de emoţie şi strălucire, modelul potrivit pentru cea mai importanta zi din viata dumneavoastra.

images 10 [1]
img11

Sunt bijuterii de înaltă calitate, lucrate manual de pricepuţi artizani bijutieri şi vă sunt oferite în cutii de cadou elegante, într-o prezentare rafinată.

Originale, unicat sau de serie limitata, podoabele isi pastreaza farmecul indiferent de tendintele trecatoare si satisfac garantat cele mai rafinate sau pretentioase gusturi. Elementele naturii sunt oferite oamenilor sub forma unor bijuterii de calitate inalta.

Magazinul Mariaj Biju este deschis in Bacau, Parcul Trandafirilor.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe pagina de facebook a bijuteriei https://www.facebook.com/VerigheteBacau si la telefon: 0758784938.

        Impreuna in lumea afacerilor