Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Măsura 1 – Microgranturi va fi relansată în luna octombrie

fonduri-europeneMinisterul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a anunțat relansarea măsurii 1 – „Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile”, prin care beneficiarii pot primi maxim 2.000 euro/beneficiar, care poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.

În perioada 12-22 octombrie 2021, aplicația de înscriere pentru a doua sesiune aferentă măsurii fi disponibilă pe platforma granturi.imm.gov.ro.

Conform comunicatului, relansarea măsurii de sprijin vine cu o serie de noutăți în plus față de facilitățile oferite în prima sesiune, respectiv:

• Devin eligibili și beneficiarii din categoria Întreprinderilor Individuale și a Întreprinderilor Familiale, cu activitate economică în unul din domeniile prevăzute în Anexa nr. 1 la OUG 130/2020.
• Devin eligibili și beneficiarii din categoria profesioniștilor, definiți și reglementați de art. 3 alin. (2) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, care desfășoară profesii liberale reglementate prin acte cu putere de lege.

Sursa: MEAT / Fonduri-Structurale.ro

        Impreuna in lumea afacerilor