Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Meet2Match 2015 - Eveniment de brokeraj in Ungaria

energy1In perioada 07-08 octombrie 2015, la Gyor, Ungaria, va avea loc Meet2Match 2015, la International Trade Centre, eveniment ce se va concentra pe sectoarele energiei, lemnului, mediului si cel alimentar.

Companiile de profil participante vor avea astfel ocazia de a initia si dezvolta noi parteneriate de afaceri, de a-si crea o retea de afaceri internationala, de a explora noi piete si de a-si creste competitivitatea si vizibilitatea pe pietele internationale.

Evenimentul de brokeraj reprezinta o oportunitate pentru a descoperi noi parteneri pentru transferul de tehnologie, si de a colabora in domeniul cercetarii, prin intermediul intalnirilor de afaceri prestabilite, de cate 20 de minute.

Meet2Match 2015 se concentreaza pe noile tehnologii, trenduri viitoare si noile concepte in domeniile cercetarii si inovarii, printre care: managementul energiei, solutii de economisire a energiei, managementul deseurilor, produse din lemn si procesarea lemnului, inovatii in industria alimentara, siguranta alimentara.

Termenul limita de inscriere este 29 septembrie 2015. Participarea este gratuita.

Pentru detalii privind inscrierea la evenimentul de brokeraj Meet2Match 2015, va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network; tel: 0234.570.010, int. 109, email: een@ccibc.ro, persoana de contact: Sorin MERLUSCA, Senior Expert, mobil: 0757.575.555

        Impreuna in lumea afacerilor