Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

MIDEST Paris 2015, Eveniment de brokeraj B2Fair

een.png englezaIn perioada 17 – 20 noiembrie 2015, va avea loc la Paris a 5-a editie a

Evenimentului international de brokeraj B2Fair 2015,

la Salonul International Midest din Paris, Franta.

Organizat de Reed Expositions France si Enterprise Europe Network – Luxemburg, din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Marelui Ducat de Luxemburg este locul de intalnire al cererii cu oferta, oportunitate ideala pentru producatori, furnizori, constructori si cumparatori de a interactiona la diferite nivele.

Principalul obiectiv este acela de a facilita si a consolida dezvoltarea comertului bilateral in randul comunitatii de subcontractare in Europa si in afara ei.

b2fairMatchmakingLoungeAtMIDESTParisBrokerajul are loc cu ocazia celei mai mari expozitii din lume din domeniul industriei metalurgice, energetica, microtehnologii, echipamente si servicii pentru industrie – MIDEST 2015.

Conceptul combina cele mai puternice aspecte ale targurilor profesionale cu cele ale platformelor de cooperare internationala in afaceri.

La eveniment sunt asteptati peste 1.600 de expozanti din 50 de organizatii internationale, si aproximativ 40.000 de profesionisti din toate sectoarele industriei: servicii, productia de mase plastice, metale, lemn, sticla, electrice si electronice, sectorul chimic.

Pentru detalii privind inscrierea la MIDEST Paris, Eveniment de brokeraj B2Fair va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau; tel: 0234.570.010, int. 106, email: een@ccibc.ro, persoana de contact: Sorin MERLUSCA, Senior Expert, mobil:0757.575.555.

        Impreuna in lumea afacerilor