Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Ministrul Agriculturii a anuntat cand vor putea crescatorii de animale sa depuna cererile unice

subventie-bovine-640x330Crescatorii de animale vor putea sa isi depuna cererile unice de plata incepand cu data de 25 martie, a anuntat de curand ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Dupa ce seful MADR anuntase ca din 15 martie si crescatorii de animale vor putea sa-ti depuna dosarele la APIA pentru a incasa subventii, acesta a venit cu noi precizari.

„De saptamana viitoare, mai exact din 25 martie, vom putea incepe primirea de cereri si pentru partea de zootehnie. De astazi, intr-o saptamana, asa mi-au comunicat cei din Agentie (APIA – n.r.). A fost o mica sincopa, dar lucrurile sunt aproape rezolvate”, a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Ministerul Agriculturii a publicat recent pe propriul site un proiect de lege care isi propune sa modifice Ordinul nr. 619/2015 privind stabilirea modului de alocare a subventiilor.

Una dintre cele mai importante modificari, asteptata cu deosebit interes de crescatorii de animale esteeliminarea obligatiei fermierilor de a depune la APIA adeverinta de la medicul veterinar.

Incepand cu 1 martie, fermierii pot depune la APIA cererile unice pentru sectorul vegetal.

Sursa: www.stiriagricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor