Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Misiune economica in Bavaria pentru producatorii din industria lemnului

padure-lemnFundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM) şi partenerul german TUM-Tech GmbH organizează misiunea economica „Industria lemnului si a mobilei” derulată în perioada 9 – 13 iulie 2018, în Bavaria, cu scopul de a promova cooperarea economică româno-germană.

Delegația face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” susținut de Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

În cadrul misiunii economice sunt organizate vizite și întâlniri cu peste 15 companii și instituții bavareze, furnizori de tehnologie și echipamente, producători de materii prime și produse conexe pentru industria lemnului și a mobilei.

Întâlnirile includ vizite la facilități de producție, la înteprinderi de referință în prelucarea lemnului, fabricarea mobilei și a elementelor de construcție și a cherestelei, întâlniri Business to Business și întâlnire oficială la Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie.

Înscrierea la misiunea economică se realizează prin transmiterea Formularului de aplicare către info@fntm.ro, până la 30 martie 2018.
Locurile sunt limitate, iar Ministerul pentru Economie din landul Bavaria va selecta  14 organizații care vor reprezenta țara noastră.

Programul orientativ al delegaţiei şi Formularul de aplicare se pot descărca de pe website-ul Fntm.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor