Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Misiune economica in Belarus

bannerCamera de Comert și Industrie Bacau, Ambasada Republicii Belarus in Romania, Centrul Enterprise Europe Network Bacau și Centrul Enterprise Europe Network din Minsk organizeaza

MISIUNEA ECONOMICA IN MINSK, BELARUS,

09 – 14 Mai 2016

Misiunea economica se desfașoara cu ocazia celei de-a doua sesiuni a Comisiei Interguvernamentale de Cooperare Economica Belaruso-Romane.

Co-președintele Comisiei din partea Romaniei este Secretarul de Stat al Ministerului Economiei, Comertului și Mediului de Afaceri, care va insoti delegatia oficiala din Romania.

Programul profesional al misiunii economice cuprinde:

Data Agenda
11   mai 2016  Forumul economic Bilateral Belaruso – Roman;Organizat sub președintia Camerelor de Comert și Industrie din BelarusBursa de contacte și cooperare – intalniri de afaceri cu parteneri din BelarusVizite de lucru la firme din Belarus, in vederea stabilirii de noi parteneriate/colaborari
12mai 2016 Intrunirea Comisiei Interguvernamentale Belaruso – RomaneBursa de contacte și cooperare – intalniri de afaceri cu parteneri din Belarus

La intalnirile de afaceri vor fi invitati sa participe intreprinzatori din Belarus care se pliaza pe profilul firmelor din Romania care participa la misiunea Economica.

In vederea stabilirii intalnirilor de afaceri, participantii sunt rugati sa completeze in formularul de inscriere detalii privind domeniul de interes – domeniu de activitate al potentialilor parteneri din Belarus.

Participarea la misiunea economica iși propune atingerea urmatoarelor obiective:

  • stabilirea de parteneriate de afaceri intre firme din Romania si din Belarus
  • facilitarea patrunderii pe piata  Republicii Belarus a oamenilor de afaceri romani

Agenda deplasarii și costuri de participare:

      09 mai 2016, ora 10.00           plecare din Bacau

      09 mai 2016, ora 18.00           cazare la Lutsk, Ucraina

      10 mai 2016, ora 09.00           plecare spre Minsk, Belarus

      10 mai 2016, ora 18.00           cazare in Minsk, Belarus

      11- 12 mai 2016                      program profesional

      13 mai 2016, ora 10.00           plecare spre Romania

      13 mai 2016, ora 18.00           cazare la Lutsk, Ucraina

      14 mai 2016, ora 10.00           plecare spre Romania

      14 mai 2016, ora 18.00           sosire la Bacau

Cazarea delegatiei se va realiza la Minsk, la Hotel Victoria ****, http://www.1.hotel-victoria.by/en/.

Transportul se realizeaza individual de catre participanti.

Avand in vedere distanta dintre Romania si Minsk (aprox 1.200 km), plecarea se va realiza in data de 09 mai 2016, cu oprire la Lutsk (Ucraina) in data de 09 mai 2016, urmand ca rezervarile la hotelul selectat in Lutsk sa se realizeze dupa confirmarea numarului de participanti ai delegatiei. De asemenea, la intoarcerea in Romania, se va realiza o oprire in Lutsk in data de 13 mai 2016.

Tariful de cazare in Minsk este de 88 Euro/npt camera single și 122 Euro /npt camera dubla. Tarifele includ mic dejun, acces la piscina și sauna in complexul hotelier. Plata se va realiza in contul agentiei de turism TERRA NOVA SRL Bacau.

Plata hotelului din Lutsk se realizeaza individual, la receptia hotelului.

Tariful de organizare este de 300 lei/ participant și se achita la Camera de Comert și Industrie Bacau. Pentru al doilea participant din partea firmei, tariful este de 200 lei.

Pentru intrarea pe teritoriul Republicii Belarus sunt necesare pașaport și viza pe termen scurt, de la Ambasada Republicii Belarus in Romania. Costul vizei este de 60 Euro. De formalitatile de obtinere viza se va ocupa reprezentantul Camerei de Comert și Industrie Bacau.

Termen limita de confirmare a participarii: 25 aprilie 2016.

Pentru confirmarea participarii și detalii va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica PromEc Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau la: tel 0748 886 428, mail: office@ccibc.ro, persoana de contact: Petronela STEFAN, Director

        Impreuna in lumea afacerilor