Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Misiune economica in Belarus

administratori-300x211La invitatia inaintata de catre Valery Mrochek, insarcinat cu afaceri al Ambasadei Belarus in Romania, Camera de Comert si Industrie Bacau organizeaza o misiune economica in Belarus in perioada 11 – 13 mai 2016, la Minsk.

Deplasarea se va efectua cu ocazia Forumului economic Bilateral Belaruso – Roman si a Bursei de contacte si cooperare  intre firmele din Belarus si cele din Romania ce va avea loc in data de 12 mai la Minsk.

Misiunea economica propune  urmatoarele   obiective:

  • facilitarea patrunderii   pe piata  Republicii Belarus a oamenilor   de afaceri romani,
  • stabilirea de parteneriate de afaceri intre firme din Romania si din Belarus,
  • identificarea de  modalitati   concrete   pentru   realizarea   de  investitii   in parteneriat   in Romania   (de catre  oamenii  de afaceri  belarusi),   respectiv in Belarus  (de catre  oamenii de afaceri  romani).

Programul profesional  al misiunii economice va cuprinde:

  • intalniri  profesionale  B2B
  • participarea la Forumul economic BilateralBelaruso – Roman 
  • participarea la Bursa de contacte si cooperare intre firmele din Belarus si cele din Romania
  • vizite de lucru la firme din Belarus in vederea stabilirii de noi parteneriate/colaborari pe termen lung.

Firmele care sunt interesate in stabilirea de contacte cu parteneri de afaceri din Belarus sunt rugate sa comunice Centrului de Promovare Economica – PromEc Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie, informatii privind denumirea, profilul companiei si interesul pe care il au, in vederea stabilirii intalnirilor bilaterale.

Pentru mai multe informatii privind participarea la misiunea economica din Belarus va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234.570.010, email: office@ccibc.ro. Persoana de contact: Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor