Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Misiune economica in Portugalia

Misiune Economica Portugalia 2015 SLIDERCamera de Comert si Industrie Suceava, Ambasada Romaniei in Republica Portugheza si Centrul Enterprise Europe Network Bacau organizează o Misiune Economică în Portugalia in perioada

28 Septembrie  –  04 Octombrie  2015

Portugalia este ţara cea mai vestică din Europa Centrală, ţară care şi-a căpătat numele după numele oraşului Porto. Odată cu intrarea în Uniunea Europeană, Portugalia  a cunoscut o dezvoltare accentuată datorită industriilor tradiţionale reprezentate de industria textilă – confecţii, pielărie, ceramică  şi porţelanuri fine, sticlărie, industria alimentară (îndeosebi vin, ulei de măsline, produse lactate), construcţii de maşini, prelucrarea lemnului (inclusiv a plutei – fiind cel mai mare producător şi exportator).

Scopul acestei misiuni îl constituie  dezvoltarea relațiilor economice dintre oamenii de afaceri din Romania și cei din Portugalia, in acest sens fiind organizate întâlniri la Ambasada României din Lisabona.

Pentru aceasta misiune economica a fost conceput un program de vizitare extrem de variat al obiectivelor turistice aparţinând culturii și civilizaţiei poporului portughez, din care nu vor lipsi excursiile, vizitarea principalelor obiective turistice din Lisabona si din localitatile apropiate.

Pentru detalii privind modalitatea de inscriere la misiunea economica in Portugalia va stau la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, tel: 0234.570.010, int. 109, email: office@ccibc.ro, persoana de contact Sorin MERLUSCA, si Camera de Comert si Industrie Suceava, tel: 0230.521.506, email: malasinca@ccisv.ro, persoana de contact Dumitru MALASINCA.

        Impreuna in lumea afacerilor