Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Misiune economica in SUA

misiune economica spania2Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si Bursa de Valori Bucuresti (BVB) organizeaza, in perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2015, o misiune economica in Statele Unite ale Americii, la New York si Washington DC.

Atragerea investitiilor straine este un aspect esential pentru dezvoltarea Romaniei, iar  CCIR si-a propus sa contribuie in mod direct la relansarea pozitiei Romaniei pe piata internationala.

Un obiectiv important al CCIR este de a sprijini antreprenorii prin intensificarea colaborarii cu partenerii europeni si transatlantici. Aceasta misiune economica ofera ocazia firmelor romanesti de a se intalni cu oameni de afaceri din domeniul lor de activitate. Interesele membrilor delegatiei conduse de CCIR se indreapta spre identificarea noilor oportunitati de afaceri, export-import si cooperarea in domenii precum industria de petrol si gaze, securitatea cibernetica, infrastructura de transport si serviciile de turism, a declarat Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban.

Acesta a mai precizat ca promovarea companiilor romanesti prin intermediul misiunilor economice poate duce la cresterea ”accesului la noi piete globale sau la inceperea unor proiecte comune pe terte piete. CCIR apreciaza si urmareste dinamizarea relatiilor economice cu Statele Unite ale Americii. Intensificarea legaturilor cu partenerii din SUA este o prioritate a CCIR pe linie de relatii externe, existand potential neexploatat pana in prezent”.

Sursa: CCIR

        Impreuna in lumea afacerilor