Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Misiune economica la expozitia nationala “Fabricat in Moldova”

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, sub patronajul Centrului Bilateral de Afaceri Romania-Moldovaorganizează, in perioada 28-29 ianuarie 2015, o misiune economică la Chisinau, cu prilejul desfasurarii celei mai mari manifestari expozitionale din tara vecina.

 

„FABRICAT IN MOLDOVA” este un eveniment patronat de Guvernul Republicii Moldova, fiind cea mai mare si prestigioasa expozitie multitematica nationala (si internationala) a Republicii Moldova. Programul aditional al manifestarii prevede organizarea de conferinte, seminarii, mese rotunde cu teme actuale ce tin de promovarea marfurilor si serviciilor in contextul Acordului de comert liber al Republicii Moldova cu Uniunea Europeana, precum si prezentari de intreprinderi, concursuri, degustari de produse.

Programul misiunii organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui este urmatorul:

  • 28 ianuarie, ora 06:00 – plecare cu autocarul din centrul municipiului Vaslui; participare la deschiderea oficiala a expozitiei FABRICAT IN MOLDOVA, vizitare targ; cazare la hotel Regency; Dineu Oficial;
  • 29 ianuarie, parteneriat de afaceri Romania-Republica Moldova: intalniri pe teme de afaceri si administrative; vizite la intreprinderi si obiective de interes economic si turistic, sosire in Vaslui.

Informaţii suplimentare despre misiunea economică pot fi obtinute de la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, tel. 0235.361040, 0728.316340, fax 0235.319011, email: ccivs@ccivs.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor