Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Misiune economica in Republica Socialista Vietnam

matching-brazilIn perioada 11 – 14 iulie 2016, Camera de Comert si Industrie  a Romaniei impreuna cu Camerele de Comert Judetene planifica sa organizeze o misiune   economica    in  R.S.Vietnam,  actiune care va  include un Forum de afaceri dedicat deschiderii unor noi oportunitati de afaceri  si dezvoltarii relatiilor economice si comerciale dintre companiile din Romania si Vietnam.

Misiunea economica va avea loc in contextul vizitei in R.S.Vietnam a primului ministru Dacian Ciolos care va fi insotit de ministrul de exteme, domnul Lazar Comanescu.  Prezenta celor doi inalti demnitari romani confera garantia participarii unor companii vietnameze care sa raspunda intereselor dvs. de afaceri.

Partea vietnameza este interesata in mod deosebit de urmatoarele domenii: echipamente si materiale pentru industria petroliera, foraje si formare personal pentru exploatare gaze, produse farmaceutice, biotehnologie pentru agricultura, material de constructii, turism, pregatirea si perfectionarea resurselor umane, tehnologia planificarii.

Costul deplasarii il estimam a fi de cca.1500 Euro, ceea  ce include transportul aerian, taxa de viza, transferuri si 2-3 nopti cazare.

Dorim sa va  informam, de asemenea, ca misiunea economica se va organiza  numai in situatia in care exista companii romanesti interesate. De aceea, va rugam sa aveti  amabilitatea de a ne confirma interesul dvs. de principiu de a participa la aceasta misiune urmand ca, in functie de numarul de companii care isi vor exprima optiunea favorabila, sa revenim cu invitatia si informatii concrete.

Avem rugamintea sa ne transmiteti interesul dvs. până duminica, 19 iunie a.c, la adresele de email: razvan.parvulescu@ccir.ro,  office@ccibc.ro.

 

        Impreuna in lumea afacerilor