Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, Romexpo 2018

ProPOZA TARG MOBILAducatorii romani de mobila sunt asteptati sa-si expuna si sa-si vanda produsele in cadrul celei de-a 4-a editii a MOBILA EXPO, ce se va desfasura in perioada 8 – 11 Martie 2018   intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze direct de la companii producatoare, la preturi avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuintei sau biroului.

La MOBILA EXPO 2018 vor fi expuse piese, accesorii si ansamble de mobilier la preturi avantajoase si stiluri variate, pornind de la clasic si modern pana la cel rustic, retro-vintage sau de la stiluri precum: industrial, eclectic, minimalist la shabby chic, mid-century modern sau contemporan.

Motive de participare in calitate de expozant:

  • Flexibilitate – personalizarea ofertelor prin pachete de servicii complete, la preturi competitive;
  • Veti intensifica vanzarile produselor si serviciilor de care dispuneti, intr-un timp foarte scurt;
  • Veti creste vizibilitatea si notorietatea brandului companiei dumneavoastra si ale produselor pe care le concepeti si realizati;
  • Sustinerea participarii si promovarii firmelor expozante prin transmiterea de newslettere catre baze de date targetate de vizitatori specialisti;
  • Abordare directa, o echipa mobila – managementul Romexpo vine in intampinarea potentialilor expozanti prin intalniri directe si oferte personalizate;
  • Veti avea parte de un numar de vizitatori mare, fiind vorba de clientii dumneavoastra sau de potentiali clienti care cauta cel mai bun raport calitate/pret pentru piese de mobilier si obiecte de design interior pentru casa si birou.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Mobila Expo, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targul Mobila Expo, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro, mobil 0743.800.603. Persoana de contact – Ovidiu SCUTELNICU, director.

        Impreuna in lumea afacerilor