Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

1903-x-800-px-Vizual-MOBILA-EXPO-2Romexpo S.A. in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania – APMR si Asociatia Clubul Roman de Mobila – ACRM, va organiza in perioada 14 – 17 Martie 2019, a cincea editie a MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare.

Targul se adreseaza publicului larg, care va gasi o mare varietate de mobilier clasic si modern, bucatarii, canapele, fotolii, saltele, dar si mobilier pentru spatii publice. Noutatea absoluta pe care MOBILA EXPO o aduce pe piata targurilor de profil din Romania este faptul ca vizitatorii vor putea achizitiona cu usurinta produsele expuse si, in acelasi timp, vor beneficia de oferte speciale valabile exclusiv pe perioada manifestarii, pentru comenzile si contractele incheiate in targ.

Astfel, Romexpo se adapteaza nevoilor pietei, cerintelor expozantilor si exigentelor vizitatorilor, avand ca scop cresterea continua a numarului de expozanti si vizitatori specialisti, imbunatatirea vizibilitatii prin sustinerea unei campanii de promovare targetata si complexa, prin:

  • Flexibilitate – personalizarea ofertelor prin pachete de servicii complete, la preturi competitive;
  • Un program amplu de conferinte si seminarii realizate cu sprijinul cunostintelor si experientei dobandite de expertii romani si straini din domeniu;
  • Abordare directa, o echipa mobila – managementul Romexpo vine in intampinarea potentialilor expozanti prin intalniri directe si oferte personalizate;
  • Sustinerea participarii si promovarii firmelor expozante prin transmiterea de newslettere catre baze de date targetate de vizitatori specialisti;
  • Selectare si actualizare constanta a bazei de date prin platforma online de invitare a vizitatorilor specialisti;
  • Acces facil pentru vizitatori prin metoda de achizitionare a biletului de intrare online, prin simpla scanare a codului de bare de pe smart phone sau de pe varianta printata a acestuia.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul MOBILA EXPO 2019, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul MOBILA EXPO 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: office@ccibc.ro.

 

        Impreuna in lumea afacerilor