Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

MODEXPO II – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii

Modexpo IIA XXVI-a editie a MODEXPO va avea loc in perioada 15-18 noiembrie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, fiind o expozitie de contractare si vanzare, dedicata specialistilor, cat si publicului larg.

MODEXPO isi propune sa devina unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din Romania, reprezentand platforma perfecta pentru lansarea si vanzarea de noi produse, cat si pentru stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte. La editia din acest an vor fi prezentate articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie din colectiile primavara-vara si toamna – iarna 2018, produse de marochinarie, tesaturi si accesorii in tendintele toamnei, dar si echipamente pentru industria usoara.

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO doreste sa sprijine companiile care activeaza in industria usoara, facilitand descoperirea si patrunderea pe noi piete de desfacere.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la MODEXPO II Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la MODEXPO II Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor