Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Modificarea si completarea Legii nr. 31/1990 a societatilor si reglementarea echivalarii functiilor - dezbatere publica

Legislatia-societatilor-comercialeSenatul Romaniei a lansat in dezbatere publica Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 31/19901 a societatilor si reglementarea echivalarii functiilor.

Administrarea societatii comerciale trebuie sa fie profesionala, mai ales in cazul societatilor comerciale care au dimensiune economica semnificativa. Orice societate care are un capital social mare are o influenta semnificativa in domeniul respectiv sau in zona ei de activitate, iar o administrare neprofesionista poate conduce la pagube in dauna firmelor cu care interactioneaza, nu numai in interiorul societatii comerciale respective. Pentru o mai buna transparenta privind deciziile sunt necesare norme astfel incat subiectivismul sa nu isi faca aparitia in desfasurarea acestora.

In ceea ce priveste avizarea de catre institutii care au rol de reglementare sau supraveghere, acestea trebuie sa se exprime asupra persoanelor care sunt angajate sa desfasoare activitatile, nu si asupra persoanelor care reprezinta actionarii.

Termenul limita de transmitere a opiniilor si observatiilor este 9 iulie 2015.

Propunerile, observatiile si sugestiile se pot transmite:

1. On-line, la sectiunea:

2. Direct, contactand  Biroul Relatii cu Membri si Institutii.

        Impreuna in lumea afacerilor