Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

"Moldova Business Week 2016" - Chisinau

mbw2016In perioada 4 – 7 octombrie 2016, va avea loc cea de-a patra editie „Moldova Business Week 2016” in Chisinau. Evenimentul se va desfasura sub patronajul dlui Pavel FILIP, Prim-ministrul Republicii Moldova, la Chisinau.

„Moldova Business Week” reprezinta un complex de evenimente orientate spre promovarea imaginii tarii peste hotare de catre reprezentantii mediului de afaceri, precum si stimularea atragerii investitiilor straine in economia nationala. Totodata, evenimentul are drept scop ameliorarea climatului investitional, dezvoltarea parteneriatelor dintre companiile autohtone si cele straine, sporirea competitivitatii, informarea potentialilor investitori despre facilitatile oferite de Republica Moldova, oportunitati de finantare si facilitatile oferite oferite de autoritati pentru investitorii straini.

In premiera, la editia din anul curent, la incubatoarele de afaceri din Sîngerei, Nisporeni si Stefan Voda vor fi organizate evenimente pentru reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii din regiuni, in cadrul carora vor fi prezentate programele de sustinere oferite de autoritatile centrale in colaborare cu partenerii de dezvoltare.

In cadrul saptamanii businessului moldovenesc va fi organizat si „Pro Export Forum 2016”, unde Organizatia de Atragere a Investitiilor si Promovare a Exportului (MIEPO) va prezenta posibilitati de acces pe noi piete de desfacere, precum si accesul la finantare prin intermediul diferitor programe nationale si internationale.

Firmele interesate de oportunitatile comerciale si investitionale din Republica Moldova, sunt invitate sa se inregistreze la eveniment.

Pentru inregistrare si informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Centrul de Promovare Economica – Promec Bacau, la email ccibc@ccibc.ro , mobil 0751/564,758.

Persoana de contact: Oana MUNTEANU, consultant cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor