Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Newsletter Austrian Business News

facebookA aparut noua editie a newsletter-ului Austrian Business News. In cadrul newsletter-ului se regasesc: noutati din Austria, noutati din Romania, oportunităţi de afaceri, evenimente viitoare, publicaţii de interes, noutati din industria constructiilor precum si alte link-uri care pot prezenta interes.

Dintre titlurile acestui numar, mentionam:

  • Industria constructiilor: The Future of Building, Conferinţă de specialitate şi eveniment de matchmaking la Viena, Austria; Austria impune standardul internaţional pentru tehnologia de excavare a tunelurilor.
  • Noutati din Austria: Viena este în continuare oraşul cu cea mai bună calitate  a vieţii; Un nou rezultat  record ce vizează numărul de firme internaţionale care şi- au stabilit sediul în Austria.
  • Noutati din Romania: Austria Showcase Gospodărire comunală în vestul  României; Austrian Business Circle – Start sportiv în Noul An.
  • Oportunitati de afaceri: Probig GmbH – cauta parteneri de distributie  si colaborare; Redbloc – technologies to build on – cauta firma preluare licenta, 25 de companii din domeniul  gospodaririi comunale isi ofera produsele si serviciile.
  • Evenimente viitoare: Marketplace Austria 2016 Forum de cooperare şi B2B meetings, 12.10.2016 Viena; Austria Showcase, Simpozion dedicat infrastructurii de transport 18.10.2016 Bucureşti.

Newsletter-ul este disponibil online.

        Impreuna in lumea afacerilor