Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Noutati si tendinte in grafica publicitara!

Grafica_publicitaraCe reprezinta grafica publicitara?

Grafica publicitara inseamna servicii de creatie si pregatire pentru tipar a machetelor grafice pentru ambalaje, cataloage, pliante, reviste, sigle, panouri expozitionale, decorari auto si orice alt tip de materiale publicitare.

Grafica publicitara are doua scopuri:

  • sa capteze atentia consumatorului/ clientului;
  • sa ii transmita mesajul dorit.

Servicii oferite:

  • design logo/ sigla; 
  • design template afise, fly-ere, mape de prezentare, etichete;
  • design si tehnoredactare brosuri, cataloage, alte materiale de prezentare a firmei;
  • design si executie mash-uri, bannere si rollup-uri, etc.

Logo design, creare sigla

Pentru a crea un brand de succes este necesar ca logo-ul si toate elementele de identitate vizuala ale firmei sa aiba o anumita coerenta grafica. Acestea trebuie sa fie implementate in toate materialele (publicitare, administrative, prezenta online) pentru a lasa impresia de coeziune. Astfel cu o imagine personalizata, produsele firmei dumneavoastra vor deveni parte dintr-un brand iar valoarea lor pe piata va creste semnificativ.

Identitatea vizuala se impune si se manifesta prin toate aspectele sale: nume, semnatura vizuala (logo, logotip, slogan), documente personalizate (creare site web, mape de prezentare, carti de vizita, foi cu antet, stationary mail, newsletter, CD de prezentare, semnatura electronica, ambalaje), un ansamblu de reguli, recomandari de aplicare si dezvoltare a elementelor vizuale ale marcii. Toate aceste elemente reprezinta identitatea vizuala a companiei.

Realizarea logo-ului dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo-ul va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si sigla in format pdf, png transparent, pdf, pentru preview sau inserare in documente. Pana la alegerea variantei finale de sigla, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de cerinte si posibilitati, eventuale modificari.

Pentru alte detalii va sta la dispozitie Biroul Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor, Camera de Comert si Industrie Bacau.

Tel: 0234.570.010

Fax: 0234.571.070

E-mail: itc@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor