Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Nu ratati inscrierile la Targul de Nunti Bacau

rsz_img_3380 tg n un

Aflat la cea de-a XIa editie, Targul de Nunti organizat de Camera de Comert si Industrie Bacau in perioada 13 – 15 februarie, la Central Plaza Bacau, in apropierea centrului orasului, isi propune sa sprijine viitorii miri in a-şi alege partenerii şi colaboratorii potriviti pentru organizarea celui mai special eveniment din viaţa lor – nunta.

Pentru vizitatori, expozitia reprezinta cea mai potrivita ocazie pentru a-si completa agenda cu organizarea nuntii pe care si-o doresc, asteptand cu nerabdare să întâlnească experţii care activeaza in domeniul servicii pentru nunţi şi evenimente.

Aflandu-se printre primele 10 judete unde sunt organizate cele mai multe nunti, botezuri, cununii, petreceri, judetul Bacau reprezinta cadrul ideal de promovare al furnizorilor de produse si servicii ce acopera intreaga arie pentru organizarea unui adevarat spectacol destinat tinerelor cupluri care au decis sa faca un nou pas in viata impreuna.

2
rsz_targ-5 tg 2

La aceasta editie, sunt invitate firme din regiunea N-E si din ţara, care isi pot prezenta pe o suprafata de peste 1000 mp, gama largă de produse şi servicii: rochii de mireasă de la renumite case de modă, costume pentru miri, bijuterii, invitaţii, decoraţiuni, aranjamente florale, servicii de organizări evenimente, sonorizare şi servicii foto-video.

Mai mult, la expoziţie işi pot prezenta oferta si restaurantele, hotelurile, pensiunile, vilele, motelurile care ofera locatii de nunta.

Formatiile de muzică, DJ, trupe de dans, trupe de stand-up comedy şi alţi artişti care anima atmosfera la un eveniment pot să se prezinte live în faţa publicului direct interesat, pe parcursul expoziţiei, în cadrul unor auditii de 30 min.

rsz_1921073_746635812tg n

Pentru informaţii suplimentare si inscrieri la expoziţie vă stă la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel 0234.570010, int.120, email ccibc@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428

        Impreuna in lumea afacerilor