Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

O noua sansa pentru Legea irigatiilor

646x404Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a reusit sa treaca prin Comisia de Agricultura din Camera Deputatilor proiectul Ordonantei nr. 4/2015 referitoare la angajarea a 995 de persoane la ANIF si care cuprinde toate prevederile proiectului de lege privind infrastructura de imbunatatiri funciare, proiect care fusese respins plenul Camerei Deputatilor saptamana trecuta.

Anuntul a fost facut ieri de catre seful MADR in cadrul discutiilor programate cu liderii asociatiilor de fermieri, dupa ce proiectul de lege a trecut, la limita, de Comisia pentru Agricultura.

„Astazi am reusit să trecem de Comisia pentru agricultura un nou proiect de lege care permite inceperea procesului de reabilitare a infrastructurii principale de irigatii, de la 1 ianuarie 2016. Sper ca, la votul final de saptamana viitoare, toti deputatii sa constientizeze importanta acestui subiect si sa voteze pentru un proiect de importanta strategica pentru Romania”, a scris Daniel Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Saptamana trecuta, in plenul Camerei Deputatilor, proiectul privind alocarea unui miliard de euro, in urmatorii cinci ani, pentru modernizarea infrastructurii principale de irigatii, nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru o lege organica, fiind astfel respins.

Sursa: StiriAgricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor