Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

O sută de angajaţi BCR vor deveni profesori de educaţie finaniciară pentru o săptămână

100 tineriBanca Comercială Română se alătură Global Money Week, o iniţiativă anuală a organizaţiei non-guvernamentale Child and Youth Finance International din Olanda, lansată în anul 2012.

Campania îşi propune să crească gradul de conştientizare financiară a copiilor şi tinerilor, la nivel mondial, şi să-i inspire să-şi gestioneze banii corect. Pe parcursul săptămânii 12-18 martie 2018, 100 de angajaţi BCR care au devenit profesori de educaţie financiară vor derula ateliere interactive în 25 de judeţe, pentru peste 5.000 de copii şi tineri. Atelierele vor avea loc în şcoli, licee şi universităţi, dar şi la sediile BCR, au declarat reprezentanţii BCR.

Organizatorii evenimentului au punctat că pentru o viaţă mai bună este important să le dezvoltăm copiilor şi tinerilor aptitudini care să reducă decalajele sociale şi să-i ajute să ia decizii financiare înţelepte. La ediţia de anul acesta Global Money Week participă 23.738 de organizaţii din 137 ţări, care vor instrui peste 7 milioane de copii.

Elevii și profesorii se pot înscrie oricând la un atelier, alături de clasa lor la următoarea adresă: https://www.scoaladebani.ro/peroti/inscrieri/.

Mai multe informații de referință se pot găsi pe pagina: http://www.bankingnews.ro/bcr-ateliere-educatie-financiara.html

        Impreuna in lumea afacerilor