Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oferta producatorilor, comerciantilor si a furnizorilor de servicii din Bacau promovata prin Camerele de Comert si Industrie din Romania

slider oportunitati de afaceri mic [1]Camera de Comert si Industrie Bacau a initiat campania de promovare a firmelor bacauane, a produselor si serviciilor pe care acestea le furnizeaza/comercializeaza, prin Camerele de Comert si Industrie Judetene.

Scopul acestei campanii este de a imbunatati vizibilitatea firmelor bacauane pe plan national si de a identifica noi parteneri de afaceri din judetele tarii.

 

Astfel, firmele din judetul Bacau au posibilitatea de a-si promova on-line:

  • Cereri/oferte de produse si servicii
  • Vanzari/achizitii firme
  • Terenuri agricole, de constructii, rezidentiale
  • Hale/spatii comerciale/birouri
  • Anunturi de intentie pentru identificare parteneri proiecte

prin intermediul site-ului Camerei de Comert si Industrie Bacau www.ccibc.ro, la sectiunea Oportunitati de Afaceri  si la sectiunea Stiri, in articole distincte si pe retelele de socializare ale CCI Bacau.

De asemenea, oportunitatile de afaceri primite de la firmele bacauane vor fi postate pe site-urile celorlalte Camere de Comert si Industrie Judetene, în functie de interesul firmei.

Publicarea ofertelor / cererilor si a celorlalte oportunitati de afaceri din judetul Bacau se realizeaza gratuit si presupune completarea de catre firma a unui formular de descriere a oportunitatilor de afaceri oferite – disponibil online.

Cererile si ofertele firmelor, anunturile de vanzare / achizitii firme, terenuri, hale/ spatii oferite spre vanzare sau inchiriere si anunturile de intentie pentru identificarea partenerilor in proiecte vor putea fi asftel vizibile celor peste 15.000 de vizitatori unici / luna ai site-ului www.ccibc.ro si peste 100.000 de vizitatori unici ai site-urilor celorlalte Camere de Comert si Industrie Judetene.

Pentru detalii va sta la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, telefon: 0234.57.00.10, int 106, email: ccibc@ccibc.ro, Sorin MERLUSCA, Director, mobil: 0757.57.55.55.

erePentru a primi în timp real şi fără costuri, informaţii despre activitatea Camerei, informaţiile pe care le primim din ţară şi străinătate, de la firme, organizatori de evenimente (târguri, expoziţii, conferinţe, congrese), instituţii şi autorităţi locale, regionale şi naţionale, Ambasade, revista presei economice, ştiri şi informaţii utile structurate pe domenii de activitate, vă invităm să apreciaţi contul de facebook al Camerei de Comert si Industrie Bacau.

        Impreuna in lumea afacerilor