Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Onesti: workshop privind formarea profesionala a salariatilor

foto1Principalele obiective ale formarii profesionale a salariatilor au in vedere, pe de o parte, adaptarea salariatului la solicitarile locului de munca (prin actualizarea cunostintelor si deprinderilor specifice), iar pe de alta parte, obtinerea unei calificari profesionale/reconversia profesionala/perfectionarea pregatirii pentru promovarea in munca si dezvoltarea carierei profesionale.

Angajatorii au obligatia sa asigure participarea la programe de formare profesionala, pentru toti angajatii, cel putin o data la 2 ani, daca au cel putin 21 de salariati.
Pentru angajatorii care au un numar mai mic de 21 de salariati, organizarea cursurilor de formare profesionala este obligatorie la un interval de 3 ani.

La sediul firmei ROSERV GREEN ENERGY Onesti, Bacau a avut loc in data de 10 august ac un workshop privind formarea profesionala a salariatilor, sustinut de reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Bacau in cadrul proiectului “Angajati mai bine pregatiti, intreprinderi mai performante”. Acest eveniment a fost precedat de un alt workshop privind combaterea discriminarii la locul de munca. Ambele actiuni s-au bucurat de interesul celor prezenti care au pus intrebari si au participat activ la analiza studiilor de caz prezentate.

        Impreuna in lumea afacerilor