Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri prin intermediul retelei Enterprise Europe Network

3_0Cu peste 600 de puncte de contact in 52 de tari, Enterprise Europe Network, este cea mai largă reţea din Europa care oferă expertiză și servicii pentru întreprinderi.

Printre beneficiile retelei se numara: acces la noi tehnologii, dezvoltare prin accesarea de noi oportunităţi de finanţare, posibilităţi de extindere pe noi pieţe comerciale, identificarea celor mai potriviti parteneri de afaceri.

In retea sunt disponibile online peste 10.000 de oportunitati de afaceri, aceasta facilitand punerea in contact a cererii cu oferta, oferind posibilitatea externalizarii si inovarii afacerilor. In continuare sunt prezentate doar cateva din oportunitatile de afaceri ce se regasesc in baza de date a retelei:

BRPL20151026001: Companie din Polonia cauta furnizori de seminte de floarea soarelui

Producător și distribuitor de semințe prăjite, în coajă de floarea soarelui disponibile in sortimente si cantitati diverse, cum ar fi semințele de floarea soarelui prajite si sarate, seminte de floarea soarelui prăjite cu condimente. Compania cauta parteneri de afaceri pe termen lung din Europa care să le furnizeze semințele de floarea soarelui de cea mai buna calitate la preturi acceptabile .

BRBG20151007001: Companie din Bulgaria specializata in fabricarea de metal este în căutarea de noi furnizori de materii prime

Firma din Bulgaria specializata în domeniul confectii metalice, care prevede tăierea cu laser și tăiere cu jet de apă este interesata de  producători sau distribuitori de materiale inovatoare sau aliaje metalice, în scopul de a cumpăra materiale noi pentru prelucrare. Compania este interesata de incheierea de acorduri de colaborare pe termen lung cu firme specializate pe domeniul specificat .

BRPL20150930001: Companie din Polonia specializata in fabricarea de acoperiri bituminoase si materiale de constructii / accesorii pentru acoperisuri

Compania este înteresata de a extinde portofoliul de produse cu produse noi, interesante, care se potrivesc la portofoliu de produse actual si nu sunt prezente pe piata poloneza, prin incheierea de parteneriate cu furnizori care sa distribuie acoperiri bituminoase și materiale de construcții.

BRRU20151003003: Producator rus de parchet caută furnizori de profile de aluminiu eloxat si masini de profil de aluminiu

Compania rusă din regiunea Krasnoyarsk specializata in productia de profile din aluminiu este în căutarea de materii prime (profil aluminiu anodizat) și echipamente (mașini de profil de aluminiu). Compania este interesata de incheierea de acorduri de colaborare cu furnizori în țările europene.

BRPL20150828001: Importator polonez de vin și produse alimentare cauta furnizori de vin si legume / pește

Compania cu sediul în Polonia, specializata in importul si distributia de vin, paste, legume/conserve de pește și alte produse alimentare, este înteresata de a incheia acorduri decolaborare cu furnizorii de produse în străinătate (producători/distribuitori de vin ,producători de alimente).

BRGR20150921001: Grupul de companii din Grecia produce si comercializeaza produse ecologice en-gros și en-detail

Grupul de companii grecesti se ocupă exclusiv cu produsele ecologice (alimentare și nonalimentare) si este interesat de identificarea furnizorilor si producătorilor de produse ecologice (hrana uscata si proaspata, legume, ierburi, condimente, si cosmetice) pentru a extinde catalogul de bunuri. Se dorește incheierea de contracte cu noi parteneri care pot oferi produse ecologice care sunt complementare gamei deja existente.

BRDE20140512001: Companie germane specializata in sisteme electronice pentru Industria transportului ofera servicii intermediare de comert.

Companie germana specializata in dezvoltarea, producția și distribuția de sisteme electronice pentru industria transportului (feroviare, tramvaie, autobuze) doreste să preia vânzări și servicii de produse tehnice pentru aceasta industrie.

TODE20150818001: Instrumente software pentru planificarea si optimizarea Inventarului/gestiunii

IMM cu sediul in sudul Germaniei ofera un nou instrument software  dezvoltat pentru planificarea cererii și optimizarea inventarului. Software-ul este simplu de implementat si usor de adaugat pentru orice sistem de planificare a resurselor intreprinderii. Acestiacauta companii din domeniul IT cu relatii apropiate din industria modei, incheierea unei licente sau a unui acord comercial.

20120716038 BO: Companie turcească, specializata in acoperiri exterioare, izolatie, Decoratiuni interioare si restaurare, oferă asociații în participațiune și activități de subcontractare / outsourcing.

TRTR20131202002:Companie turcească – prelucrarea metalelor cauta o noua tehnologie pentru a modifica și de a reduce rata ridicată a consumului de apă și substantechimice în procesul de fabricație .

Compania funcționează în prelucrarea metalelor și sectorul utilaje ca un furnizor pentru industria auto. Are un proces în care fosfatul de zinc este folosit ca un agent de finisare. Compania este interesata  de  un acord de cooperare tehnică și acord comercial cu asistenta tehnica .

BOIT20150319001:Companie italiana specializata in tehnologia informatiei si comunicarii cu experti pentru aplicatiile web si de integrare este in  cautare de parteneri pentru un acord de servicii.  

Compania italiană, specializată în integrarea de sisteme și dezvoltare de aplicatii web, oferă servicii și soluții privind tehnologia informatiei si a comunicarii pentru îmbunătățirea proceselor organizaționale a firmelor mici și mari.

BOFR20140512002:Intreprindere franceza doreste incheierea contractelor privindproductia de tuburi metalice.

Companie franceză produce și transforma tuburi de metalice pentru sectorul industrial este în căutarea de parteneri de afaceri interesati de incheierea unor contracte de cooperare.

Pentru mai multe detalii privind externalizarea si oportunitatile de afaceri disponibile prin intermediul retelei, va sta dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau la tel. 0234.570.010, int. 109, email ccibc@ccibc.ro, Petronela STEFAN, coordonator local.

        Impreuna in lumea afacerilor