Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitate de afacere privind editarea si livrarea de imprimate

imprimerie1Directia de procesare Informationala Automatizata (DTAI), Ministerul de Economie, Finante si Planificare (MPEF) din Senegal, a finantat furnizarea de imprimare continua. Atribuirea contractului va fi realizata prin licitatie deschisa asa cum este definita in Codul de achizitii publice, si este deschisa pentru toti candidatii eligibili care au experienta in domeniul editarii imprimeriei (buletine).

Detaliile referitoare la transport, conditii de plata, experienta necesara si conditiile tehnice specifice (certificicare de calitate) se vor obtine in baza caietului de sarcini (distribuit gratuit) si se poate obtine prin curier electronic, urmare unei cereri scrise adresate organizatorului.

Ofertele trebuie sa includa o garantie de participare in valoare de:

  • Fara garantie pentru Lotul 1;
  • Un milion (1.000.000) CFA pentru Lotul 2;
  • Un milion (1 000 000) de franci CFA pentru Lotul 3;
  • Un milion (1.000.000) CFA pentru Lotul 4.

(curs de schimb: 1 euro = 655,95 FCFA)

Depunerea ofertelor se va face la sediul Directiei de Procesare Informationala Automatizata (DTAI), pana cel tarziu miercuri 13 mai 2015, ora locala 10.00, urmand ca dupa ora aceasta sa se deschida plicurile in prezenta reprezentantilor ofertantilor. Termenul de valabilitate a ofertelor este de 90 zile de la data limita.

Firmele specializate in domeniul imprimeriei din Romania pot obtine datele de identificare ale partenerului senegalez de la Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234/570010, int. 120, email: ccibc@ccibc.ro
Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director, mobil: 0744.708.317

        Impreuna in lumea afacerilor