Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitate de afaceri din Ramnicu Valcea


insolventashutterstock1Cabinet Individual de Insolventa
inscris in Registrul formelor de organizare a practicienilor in insolventa, scoate  la licitatie publica deschisa, cu strigare urmatoarele imobile:

  • spatiul de productie industriala format din teren 3.708 mp si constructiile aferente de 615,8 mp (hala productie si cladire administrativa, depozit materiale) pentru pretul de 268.125 euro (exclusiv TVA);
  • spatiul comercial cu destinatia Restaurant (parter si terasa), birouri / spatii de cazare (etaj) si teren aferent 548 mp prentu pretul de 111.000 euro.

Spatiul de productie industriala este situat in vecinatatea Raului Olanesti si Dealul Petrisor, aceasta asezare permite imobilului sa fie destinat unei pensiuni pentru varsta a III-a, scoli gimnaziale cu after school, baze medicale / sportive dar si industriei alimentare asociata unui market.

Licitatia publica deschisa cu strigare se va desfasura in localitatea Ramnicu Valcea, la sediul Cabinetului Individual de Insolventa.

Pentru informatii suplimentare va sta la dispozitie Sorin MERLUSCA – Director Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel. 0757.575.555

        Impreuna in lumea afacerilor