Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitate de colaborare cu firma din Ucraina

bucatar-sef-pentru-cel-mai-mic-client-afla-cum-sa-faci-mancare-pentru-copii-acasa_size1Fabrica din Herson, Ucraina, specializata in productia de alimente pentru copii este interesata in stabilirea relatiilor de colaborare cu firme din Romania care doresc sa importe produsele sale.

Fabrica ucraineana produce o gama larga de produse pentru copii, respectiv:

  • sucuri 100% natural din fructe si legume,
  • piureuri de fructe si legume,
  • cereale cu si fara lapte

Cele peste 70 de tipuri de produse răspund nevoilor individuale ale fiecărui copil si nu contin conservanți artificiali , culori și arome. Produsele semifinite utilizate în produsele alimentare sunt doar din producție proprie fiind cultivate ecologic in regiunile Ucrainei.

Printre partenerii strategici ai firmei se ragasesc: Danone, PepsiCo, Auchan si  diverse lanturi de supermarketuri ce monitorizează constant calitatea produselor livrate aflate in concordanta cu standardele puse în aplicare de management al calității și al calității produselor, pe care firma din Ucraina le are implementate.

Produsele firmei sunt deja prezente in diverse piete straine, si anume: Moldova, Turcia, Romania, Belarus, Georgia.

Pentru informatii suplimentare privind oferta firmei din Ucraina precum si datele de contact ale acesteia va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel. 0748/886.428, email office@ccibc.ro, persoana de contact Petronela STEFAN, director,

        Impreuna in lumea afacerilor