Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri din Egipt

ifitraining.com_Firma din Egipt – lider in fabricarea materialelor plastice in Orientul Mijlociu, cu o experienta inca din anul 1976, detine excelente abilitati productive: in cele trei fabrici,in magazinele de mare capacitate din Egipt si Europa dar si in ceea ce priveste cele mai avansate utilajele din lume pentru fabricarea materialelor din plastic.

Produsele companiei sunt prezente deja pe pietele din: Africa, Asia, zona Araba, America si Australia .

Gama de produse include diverse linii de produse:

  • articole pentru casa,
  • catering,
  • bucatarie,
  • instrumente de curatare.

Firma furnizeaza produsele pentru: liniile aeriene nationale, companiile aeriene internationale, organizatii grandioase, sectorul hotelier, angrosisti​​, comert, sectoare ale industriei alimentare si in sectoarele din industria prelucrătoare.

Aceasta lucreaza in prezent fara nici o intarziere si anulare urmarind in continuare sa indeplineasca obligatiile fata de parteneri si are capabilitatea de a oferi servicii de livrare si de productie in intreaga lume.

Pentru informatii suplimentare si datele de contact ale firmei din Egipt va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica PromEc Bacau la: tel 0748 886 428, e-mail: office@ccibc.ro, persoana de contact: Petronela STEFAN, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor