Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri din Islanda

10553043816_0c82377500_bFirma de turism din Reykjavik, Islanda, este interesata sa dezvolte relatii de colaborare cu firme din Romania, pentru accesarea serviciilor sale, dar si pentru exportul produselor pe care le ofera.

Portofoliul de servicii cuprinde o gama larga de pachete turistice personalizate pentru Scandinavia, excursii de agreement sau culturale.

Firma este angajata de asemenea si in exportul de produse din Islanda printre care: apa minerala, piele de peste, blanuri, lana, peste uscat, conserve, ulei de peste, produse din lapte, provenite din bine-cunoscuta laguna albastra.

Datorita infrastructurii dezvoltate, cu acces atat pe cale aeriana cat si pe cale maritima, compania poate initia colaborari cu firme din strainatate oricand, fara a exista impedimente.

Pentru informatii privind datele de contact ale firmei din Islanda, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc, tel. 0234.570.010, int.106, email:office@ccibc.ro, persoana de contact Sonia TODIRASCU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor